+31 6 43 54 69 81 eva@fitmeteva.nl

Fit met Eva bestaat 3 jaar

Fit met Eva

Hoera, Fit met Eva viert 21 februari het 3-jarig bestaan! Hoe is Fit met Eva opgericht en wat zijn de ontwikkelingen binnen de praktijk? Het is mijn doel om bij te dragen aan zoveel mogelijk gezonde Nederlanders. Daarom organiseer ik op 2 maart het gratis webinar ‘Omgaan met emotie-eten’.

Het idee om Fit met Eva op te richten begon al in 2017, toen ik overspannen thuis zat. Het effect wat stress heeft op je algehele gezondheid intrigeerde mij enorm. Daar wilde ik meer over weten! Ik heb mij toen omgeschoold tot leefstijlcoach bij de AVLEG. Een schot in de roos, want in dit vakgebied komen al mijn passies samen.

De gecombineerde leefstijlinterventie
Ik begon in 2019 met het geven individuele leefstijlconsulten en in de avonduren bootcamp in het Reinaldapark. Het motiveert mij enorm om mensen het plezier in sport te laten ervaren. Vanaf januari 2020 startte ik ook met de GLI (gecombineerde leefstijlinterventie), die vanaf dat moment vergoed werd door de basisverzekering. Dat was wel even pionieren als een van de eerste leefstijlcoaches in Haarlem en omgeving. Ik ben dan ook trots dat de GLI nu goed op de kaart staat in de regio. Daarvoor zocht ik de samenwerking met andere leefstijlcoaches. Samen richtten we Leefstijlcoaches Kennemerland op, om een goed aanbod neer te kunnen zetten.

Leefstijltrajecten op maat
Ondertussen breidde ik ook mijn praktijk voor leefstijltrajecten op maat uit, door een mooie ruimte te huren in vitaliteitscentrum De Nieuwe Lente. Bij deze trajecten op maat coach ik echt op de punten waar iemand op vastloopt, zoals emotie-eten, te veel stress of andere dingen waardoor het nog niet lukt om gezondere keuzes te maken. Ik neem echt de tijd voor mijn cliënten. Bij mij ben je geen nummer en krijg je de zoveel aandacht als je nodig hebt.

Fit op het werk
Naast de GLI en de trajecten op maat werk ik ook voor verschillende opdrachtgevers in de zorg- en onderwijssector, zoals Amsterdam UMC en Nova College. Daar geef ik gastlessen over een gezonde leefstijl, workshops over emotie-eten of meer bewegen tijdens het thuiswerken en ik geef ook bedrijfstrajecten stoppen met roken. Het is ontzettend belangrijk om fit op je werk te zijn en daarom reserveer ik graag tijd in mijn agenda om dit soort trajecten te kunnen aanbieden. Lijkt jou het ook fijn als jouw werkgever wat meer aandacht heeft voor gezondheid? Laat het me dan weten!

Altijd blijven bijscholen
In de afgelopen drie jaar heb ik mij in een sneltreinvaart ontwikkeld als leefstijlcoach en vele bijscholingen gevolgd, zoals stoppen met roken, omgaan met emotie-eten en acceptance and commitment therapy (ACT). En dat blijf ik altijd doen, omdat ik het belangrijk vind om mijzelf te blijven ontwikkelen om jou zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Gratis webinar
Om te vieren dat Fit met Eva 3 jaar bestaat én om iets leuks weg te geven aan jou, geef ik op woensdag 2 maart van 19.30 tot 20.30 uur een webinar over omgaan met emotie-eten. Meer informatie lees je hier. Ik verwelkom je graag!

E-book "Fit in de zorg"

Mockup E book Fit in de zorg Eva Cornet Leefstijl coach Haarlem

Wil jij de eerste stap zetten om je weer fit en vitaal te voelen? Kies dan voor jezelf en download dit praktische e-book.

Contact

 

eva@fitmeteva.nl
+31 6 43 54 69 81

Postadres
Mathijsenstraat 43
2035 CL Haarlem

KvK-nummer: 74069691
BTW-nummer: NL002083259B66
AGB-code: 90107242

Bezoekadres

 

Mijn praktijk zit op de Raadhuisstraat 56A in Heemstede, in De Nieuwe Lente, centrum voor vitaliteit en gezondheid. 

Route De nieuwe lente Centrum voor vitaliteit Heemstede Fit met Eva Leefstijlcoach

Openingstijden

 

Maandag en dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdag en vrijdag: 9.00 – 18.00 uur

Kwaliteit

 

Fit met Eva staat ingeschreven bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN) en voldoet daarmee aan de hoogste kwaliteitseisen voor leefstijlcoaches.

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Aangesloten bij Fit met Eva

Volg mij op Social Media

Over eva

Nieuwsbrief ontvangen?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

BlogsFit met Eva bestaat 3 jaar

Op deze website maak ik gebruik van kleine bestanden (cookies) die ik of andere partijen op je apparaat opslaan. Je hebt het recht om te kiezen of je al dan niet statistische en profileringscookies wilt inschakelen. Door deze cookies in te schakelen, help je me om je een betere ervaring te bieden. Cookiebeleid